VHS renoveringskurs Forsvik

 

Vi välkomnar hösten i Forsvik som vanligt

Den 29 september t.o.m 1 oktober 2017

Höstens tema blir ”hjulet” och ”smide”

Den kända hjulmakaren från Brokind Roland Djerv kommer hela lördagen. Roland är nog den som kan mest om hjulets uppbyggnad och som har jobbat med detta i hela sitt liv. Är fortfarande verksam och är hovleverantör av dessa tjänster åt bl.a hovstallet. Ta gärna med hjul som ni vill ha ett utlåtande om och kanske fixa till. Dessutom är smedjan tillgänglig och ev. en Kompetent smed. Självklart går det att göra alla andra jobb som målning och snickeri på era ekipage denna helg med kompetenta handledare. Det sociala umgänget är som vanligt en självklar ingrediens. Alla och allt är välkommet och vi försöker givetvis förmedla de råd och den kunskap vi har. Vi vill inte ha fler än 12 st. pga. av utrymmesskäl så det gäller att anmäla er i tid.

Vi startar som vanligt med lunch kl.1200 på fredagen och avslutar med lunch på söndagen. Boende kan ske på Forsviks vandrarhem där vi äter. Kostnaden för kursen exklusive boende och mat är som vanligt bara 600: -. Självklart blir det någon form av social kulturaktivitet på lördag kväll.

Boende bokas på Forsviks vandrahems hemsida där vi har förbokat rum. www.forsviksvandrarhem.se eller mail receptionen@forsviksvandrarhem.se eller telefon 0505-41137. Priset ligger på drygt 500:- per rum.

Plats finns även för att ställa husbil eller husvagn

 

Anmälan genom att betala in 600:- på VHS plusgiro 583056-7 eller bankgiro 5793-1289. Ange namn, adress, mailadress och telefonnummer samt om ni har några allergier.

Har ni några speciella önskemål om blästring, material eller verktyg så kontakta mig, Lasse Hellsten.

Maila även gärna din anmälning till mig med lite information om vad du ska ha med dig och ev önskningar och dina adresser och telefonnummer.

Har du frågor ring eller maila, välkommen:

Lasse Hellsten 070-2577499 eller hellstenlasse@gmail.com

Peter Ambjörnsson 0706-582811 eller ambjornsson.peter@gmail.com